Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kinetic Vibe Türkiye'ye Japon Sanatçı Getirme Projesi
Heart 
J-Rock Vkei Türkiye olarak, ülkemizde bazı etkinliklerin gerçekleşmesi için bir çalışma içerisindeyiz.
Jiluka grubunun Haziran ayındaki konserinde kendilerini ülkemize davet ettik. 
Kısa bir süre sonra organizatörleri bizlerle iletişime geçti.
KINETICVIBE ile iletişim halindeyiz. 
Kendileri Miyavi, Jiluka, Madmans Esprit ve J-Pop, K-POP vb. sanatçılarla çalışmaları var.
4 Eylül de tekrar Jiluka konserine gideceğiz ve kendileriyle yüz yüze bir görüşme yapabileceğiz.
(12 Ekim Madmans konseri içinde bir şansımız olabilir)
Ama öncesinde bizden istedikleri şeyler var.
Ülkemize gelmesini istediğimiz J-Rock, J-Pop, Seiyuu, OST gruplar vb. sanatçıların listesini istediler.
Anime Konuşalım instagram sayfası bizim için iki tane anket açmıştır, bunlara katılabilirsiniz.
Jrock.tr instagram sayfasında yaptığımız ankete bekleriz.

JAPAN-FANS sayfasını referans alıyoruz ve buradan da bize cevaplarınızı iletebilirsiniz Wave
Yarın 14:00'a kadar cevaplarınızı bekliyoruz  smile 

#biz bir organizasyon değiliz sadece aracı oluyoruz

İletişim:
[@Jrock.tr]
[@Jrock.arsivi]
[-] 6 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • ashlanex, h.yesu, IDPeaceM, sp1ca, Toruga, Voralberg
Bul
Destekliyorum ?

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Türkiye'ye gelmesi istenen sanatçılar-yeterli kitlesi olan sanatçılar hakkında konuşulmuştu.
Orada da yazdığım gibi;

Alıntı:Benim fikrim;
En çok fanı olan (yani bilet satabilen, böylece konseri iptal etmeyecek olan) müzisyen gelsin. Diğer Japon müziği fanlarını da, "lütfen gelin destek olun" diye çağıralım. =)  Bir konser, diğer konserlerin de önünü açar. Türkiye'de kitlemiz varmış derler. (Bknz: SCANDAL grubu Türkiye'ye geldiğinde burada pek fanları olduğunu bilmiyorlardı. Artık biliyorlar.)

Bunun dışında, anime-manga-cosplay etkinliklerine (hazır seyirci olacağı için) bilinen bilinmeyen, hangi sanatçı kabul edecekse gelsin.

Maverick'e, L'arc En Ciel, SID, Mucc gibi grupların burada kitleleri olduğu hakkında, bir süre önce email atmıştım.
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • BlackfishPluto, h.yesu
Görüşmemizde de ilettiğim üzere sitemizde başlığı bulunan sanatçılar, özel bölümü olan sanatçılar ve bunun dışında aşağıda verdiğim linkteki cevapları genel olarak referans alabilirsiniz. sp1ca da benzer bir başlığı paylaşmış. Umarım güzel haberler gelir.

[Resim: 329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg]
[-] 3 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • BlackfishPluto, IDPeaceM, sp1ca
VKei-Jrock ile direkt alakalı olmasa da, buradan da bir hatırlatma yapmak isterim
ABU TV Song Festival (Asya-Pasifik ülkelerinden sanatçıların gönderildiği etkinlik) bu sene Türkiye'de yapılacak, henüz Japonya adına İstanbul'a hangi sanatçının geleceğini bilmiyorum. Belli olduktan sonra, fanlar sanatçıyı desteklemek adına kendi aralarında (aramızda??) bir şeyler planlayabilir.
Daha önce festival Türkiye'de düzenlendiğinde, NHK özel bölüm çekmek istemişti (SCANDAL grubu gelmişti), ve hatta "keşke KPOP grubu için olduğu gibi havaalanında karşılanma olsaydı" denmişti. (KPOP grubunun fanlarının, üyelerin elini kolunu koparma derecesinde heyecanlanlı bir karşılama yaptıklarını söylememiz üzerine.... ?)
(08-29-2024, Saat:12:37 AM)sp1ca yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.VKei-Jrock ile direkt alakalı olmasa da, buradan da bir hatırlatma yapmak isterim
ABU TV Song Festival (Asya-Pasifik ülkelerinden sanatçıların gönderildiği etkinlik) bu sene Türkiye'de yapılacak, henüz Japonya adına İstanbul'a hangi sanatçının geleceğini bilmiyorum. Belli olduktan sonra, fanlar sanatçıyı desteklemek adına kendi aralarında (aramızda??) bir şeyler planlayabilir.
Daha önce festival Türkiye'de düzenlendiğinde, NHK özel bölüm çekmek istemişti (SCANDAL grubu gelmişti), ve hatta "keşke KPOP grubu için olduğu gibi havaalanında karşılanma olsaydı" denmişti. (KPOP grubunun fanlarının, üyelerin elini kolunu koparma derecesinde heyecanlanlı bir karşılama yaptıklarını söylememiz üzerine.... ?)

Onunla ilgili başlık Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
[Resim: 329784853-1229438487779912-1823916508194868442-n.jpg]
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • sp1ca
Başlığı HUDOT'tan da paylaşırız, daha fazla kişiye ulaşmış oluruz. Hatta süre uzarsa daha iyi olur. Ben de aksi gibi geç gördüm maalesef ama hemen yönetime iletiyorum. Şimdiden kolay gelsin smile
[Resim: qhlECOv.jpeg]
  • BlackfishPluto
(08-29-2024, Saat:12:41 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Başlığı HUDOT'tan da paylaşırız, daha fazla kişiye ulaşmış oluruz. Hatta süre uzarsa daha iyi olur. Ben de aksi gibi geç gördüm maalesef ama hemen yönetime iletiyorum. Şimdiden kolay gelsin smile

Bu listeyi örnek olarak göndereceğiz, (jrock,jpop,seiyuu acil olan kısım). 
Daha kapsamlı bir listeyi ileri zamanda göndereceğiz o yüzden süre sınırına takılmayın.
Erkenden bir liste göndermemiz gerektiği için böyle oldu  smile
2025 odaklı etkinler içinde yazabilirsiniz.
Seneye yapılması planlanan etkinler hakkında bilgiye ihtiyacımız var.
  • h.yesu
Bul
Şuan aktif vkei gruplarını çok bilmiyorum (o eski halimden eser yok şimdii Wave ) ama kim gelirse gelsin desteklemeyi çok isterim. Dağılmasalar eskiden fanı olduğum Mejibray, Girugamesh gibi grupları çok isterdim.
Jiluka'yı ve Miyavi'yi görmeyi de çok isterim açıkçası, trde kitleleri nispeten fazla gibi. 

Onun dışında biraz hayal gibi ama Exile grupları (özellikle JSB3 ve Shokichi)
Son olarak şarkılaeını çok sevdiğim Kvi Baba.  Angel

Ayrıca sanatçılar için girişimde bulunup emek veren arkadaşlara da çok teşwkkür ederim öncü oldukları için.  Angel

(08-29-2024, Saat:12:41 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Başlığı HUDOT'tan da paylaşırız, daha fazla kişiye ulaşmış oluruz. Hatta süre uzarsa daha iyi olur. Ben de aksi gibi geç gördüm maalesef ama hemen yönetime iletiyorum. Şimdiden kolay gelsin smile
Bence de en büyük sorun gereken kitleye haberlerin ulaşmıyor olması, yıllardır jpop jrock takip etmeme rağmen çoğu şeyi kaçırıyorum Sad inşallah güzel gelişmeler olur da yüzümüz güler.
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • BlackfishPluto, sp1ca
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Trendy Dergisinde Japon Sanatçıların Posterlerini Yayınlatıyoruz! [Aktif] Toruga 179 125,492 01-02-2017, Saat:07:25 PM
Son Yorum: Toruga
  Japon Ünlülere Twitter'dan Ulaşalım [Aktif] Toruga 67 41,485 09-21-2015, Saat:12:32 AM
Son Yorum: -dizikolik-
  J-Melo Araştırma Projesi 2014'e Katılalım! (Sonuçlar Açıklandı!) Toruga 6 5,510 06-11-2015, Saat:05:26 PM
Heart Miku'nun Doğum Günü Projesi! [Sonuçlandı] miyakohirasawa 4 3,459 05-20-2015, Saat:04:57 PM
Son Yorum: ~Haruna~
Rainbow Hatsune Miku'yu Türkiye'ye Getirelim! [Aktif] miyakohirasawa 6 5,096 10-31-2014, Saat:06:00 PM
Son Yorum: agg1401
  Genç TV'de Japon Sanatçıların Klip ve Konserlerini Yayınlatalım! [Aktif] Toruga 0 2,559 10-08-2014, Saat:08:45 PM
  Dünya Müzik Ödüllerinde Japon Sanatçılara Oy Verelim! [Aktif] Toruga 0 2,025 05-05-2014, Saat:03:21 PM
  Hello! Project Gruplarını Türkiye'ye Getirelim! [Sonuçlandı] Toruga 12 7,382 02-24-2014, Saat:11:25 PM
  Dünya Müzik Ödüllerinde Japon Sanatçılara Oy Veriyoruz! [Sonuçlandı] Toruga 2 3,320 10-13-2013, Saat:11:21 PM
  9. Ankara Japon Film Festivali'ne Gidiyoruz! (1-4 Şubat 2012) Night06 7 5,411 03-19-2013, Saat:02:14 PM
Son Yorum: Kunoichi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi