Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tonkatsu (豚カツ / とんかつ / トンカツ)
#1
Tonkatsu (豚カツ / とんかつ / トンカツ)

[Resim: IIs2xP.jpg]

Çıkış Ülkesi: Japonya
Ana Malzemeler: Pirzola (domuz fileto), lahana, miso çorbası

Tonkatsu (豚カツ, とんかつ, トンカツ, "domuz pirzolası"), ekmek kırıntısına batırılarak derin yağda kızartılan domuz pirzolasından oluşan bir Japon yemeğidir. Domuz pirzolası iki ila üç santimetre kalınlığında kesilir, panko (ekmek kırıntıları) ile kaplanır, yağda kızartıldıktan sonra, tonkatsu sosu, pirinç ve sebze salatası (çoğunlukla lahana) ile servis edilir.

Çeviri: Bessie.
Kaynak: Wikipedia
[Resim: ICZvsH.jpg]
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Toruga
Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi