06-27-2015, Saat:08:07 AM
(Son Düzenleme: 02-26-2023, Saat:01:04 AM, Düzenleyen: kagami chan. Toplamda 1 defa değiştirildi.)
Woman
- Benim Hayatım Benim Çocuklarım -
![[Resim: Woman_-_Japanese_Drama-p1.jpg]](http://asianwiki.com/images/4/47/Woman_-_Japanese_Drama-p1.jpg)
Dizinin Adı: Woman - My Life for My Children-
Romaji Adı: Woman
Yönetmen: Nobuo Mizuta, Jun Aizawa
Senarist: Yuji Sakamoto
Yayınlandığı Kanalı: NTV
Bölüm Sayısı: 11
Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2013 - 11 Eylül 2013
Yayın Günleri: Çarşamba (22:00- 22:54)
Muzik: Miyake Kazunori
Tema Şarkısı: Voice - androp
Dil: Japonca
Ülke: Japonya
"Woman" dizisi, bir kadının zor bir dünyada hayatta kalma mücadelesini anlatırken, Japon toplumunda da kök salmış sorunlara ışık tutar.
Konusu:
KOHARU (Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.), beklenmedik bir kaza sonrasında kocası SHIN'i (Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.) kaybeder. Koharu iki küçük çocuğu Nozomi ve Riku ile birlikte hayata tutunmaya çalışır.
Annesi Sachi, 20 yıl önce şimdiki kocası Kentaro için onu ve babasını terk etmiştir. O günden beri Koharu'nun annesiyle hiçbir teması olmamış ve babası da vefat etmiştir.
Koharu geçinebilmek için gece gündüz birden fazla işte çalışır, ama mali durumları çalışmasına rağmen düzelmez. Koharu son çare olarak Yardım almak için sosyal yardım dairesine giderek başvuruda bulunur, Sosyal yardım dairesi Kendisine maddi yardımda bulunabilecek bir akrabası olup olmadığı sorar. Koharu, yaşayan akrabası olmadığını söylese de başvurusu belirli bazı koşulları sağlayamaması üzerine reddedilir.
Annesi Sachi (Yuko Tanaka) Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne temasta bulunur, ve kızına mali destek sunmak istediğini söyler. Bunun ardından oranın çalışanı da Koharu ile temasa geçer. Koharu'ya annesinin kendisine mali destek sağlayacağını söyler. Koharu bunca yıldır görmediği ve kendisine anne sevgisi bile göstermeyen annesinin bu cevabı üzerine çok şaşırır. Böyle bir kadının kendisine yardım etmek isteyeceğinden bile şüphe duyan Koharu Yirmi yılın ardından, dünyada yardım isteyeceği en son kişi olan annesiyle yüzleşerek görüşme kararı alır.
Koharu, daha sonra kocasının ölümüyle ilgili affedilemez bir gerçeği öğrenir...
Notlar:
![[Resim: 471px-Woman-chart.jpg]](https://wiki.d-addicts.com/images/thumb/e/e4/Woman-chart.jpg/471px-Woman-chart.jpg)
Oyuncular:
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Koharu Aoyagi
Yuko Tanaka - Sachi Uesugi
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Shin Aoyagi
Rio Suzuki - Nozomi Aoyagi
Rai Takahashi - Riku Aoyagi
Mitsuki Tanimura - Aiko Sunagawa
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Shiori Uesugi
Takahiro Miura - Ryosuke Sunagawa
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Yuki Kamata
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Yugo Sawamura
Ek Oyuncular:
Rumi Hiragi - Maki Uesugi
Tatsuya Kose - Naoto Kamata
Hajime Okayama - Nakano
Takashi Inoue - Kosei Matsutani
Moeno Sumida - Koharu Aoyagi (genç)
Marie Machida - Misawa (2. Bölüm)
Shinya Natsume - (2. Bölüm)
Mari Hamada - Mami Uchimura (4. Bölüm)
Asumi Kikuchi - Sayaka Uchimura (4. Bölüm)
Ayaka Onishi - Miki Konno (4. Bölüm)
Yukimi Koyanagi - (4. Bölüm)
Yutaka Maido - Tsubasa Kojima (7. Bölüm)
Natsumi Ohira - Haruna Yoshikawa (8. Bölüm)
- Benim Hayatım Benim Çocuklarım -
![[Resim: Woman_-_Japanese_Drama-p1.jpg]](http://asianwiki.com/images/4/47/Woman_-_Japanese_Drama-p1.jpg)
Dizinin Adı: Woman - My Life for My Children-
Romaji Adı: Woman
Yönetmen: Nobuo Mizuta, Jun Aizawa
Senarist: Yuji Sakamoto
Yayınlandığı Kanalı: NTV
Bölüm Sayısı: 11
Yayın Tarihi: 3 Temmuz 2013 - 11 Eylül 2013
Yayın Günleri: Çarşamba (22:00- 22:54)
Muzik: Miyake Kazunori
Tema Şarkısı: Voice - androp
Dil: Japonca
Ülke: Japonya
"Woman" dizisi, bir kadının zor bir dünyada hayatta kalma mücadelesini anlatırken, Japon toplumunda da kök salmış sorunlara ışık tutar.
Konusu:
KOHARU (Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.), beklenmedik bir kaza sonrasında kocası SHIN'i (Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.) kaybeder. Koharu iki küçük çocuğu Nozomi ve Riku ile birlikte hayata tutunmaya çalışır.
Annesi Sachi, 20 yıl önce şimdiki kocası Kentaro için onu ve babasını terk etmiştir. O günden beri Koharu'nun annesiyle hiçbir teması olmamış ve babası da vefat etmiştir.
Koharu geçinebilmek için gece gündüz birden fazla işte çalışır, ama mali durumları çalışmasına rağmen düzelmez. Koharu son çare olarak Yardım almak için sosyal yardım dairesine giderek başvuruda bulunur, Sosyal yardım dairesi Kendisine maddi yardımda bulunabilecek bir akrabası olup olmadığı sorar. Koharu, yaşayan akrabası olmadığını söylese de başvurusu belirli bazı koşulları sağlayamaması üzerine reddedilir.
Annesi Sachi (Yuko Tanaka) Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne temasta bulunur, ve kızına mali destek sunmak istediğini söyler. Bunun ardından oranın çalışanı da Koharu ile temasa geçer. Koharu'ya annesinin kendisine mali destek sağlayacağını söyler. Koharu bunca yıldır görmediği ve kendisine anne sevgisi bile göstermeyen annesinin bu cevabı üzerine çok şaşırır. Böyle bir kadının kendisine yardım etmek isteyeceğinden bile şüphe duyan Koharu Yirmi yılın ardından, dünyada yardım isteyeceği en son kişi olan annesiyle yüzleşerek görüşme kararı alır.
Koharu, daha sonra kocasının ölümüyle ilgili affedilemez bir gerçeği öğrenir...
Notlar:
- 2013'te yayınlanan Woman" dizisi, 2010 Yılının Ekim ayında düzenlenen MIPCOM fuarında da "MIPCOM ALICI ÖDÜLÜ"nü kazandı.
- Woman dizisi Türk dizisine uyarlanarak Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir." adı ile ekranlara yansıdı. Dizi toplam 3. sezon 81. bölümde final yaparak sona erdi.
Oyuncular:
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Koharu Aoyagi
Yuko Tanaka - Sachi Uesugi
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Shin Aoyagi
Rio Suzuki - Nozomi Aoyagi
Rai Takahashi - Riku Aoyagi
Mitsuki Tanimura - Aiko Sunagawa
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Shiori Uesugi
Takahiro Miura - Ryosuke Sunagawa
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Yuki Kamata
Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. - Yugo Sawamura
Ek Oyuncular:
Rumi Hiragi - Maki Uesugi
Tatsuya Kose - Naoto Kamata
Hajime Okayama - Nakano
Takashi Inoue - Kosei Matsutani
Moeno Sumida - Koharu Aoyagi (genç)
Marie Machida - Misawa (2. Bölüm)
Shinya Natsume - (2. Bölüm)
Mari Hamada - Mami Uchimura (4. Bölüm)
Asumi Kikuchi - Sayaka Uchimura (4. Bölüm)
Ayaka Onishi - Miki Konno (4. Bölüm)
Yukimi Koyanagi - (4. Bölüm)
Yutaka Maido - Tsubasa Kojima (7. Bölüm)
Natsumi Ohira - Haruna Yoshikawa (8. Bölüm)
Çeviri: kagami chan
Kaynak: Asianwiki
Kaynak: Asianwiki
![[Resim: a0c97b801bb61c9c53825e1b80a02f60.gif]](https://i.pinimg.com/originals/a0/c9/7b/a0c97b801bb61c9c53825e1b80a02f60.gif)