güzel bir dizinin daha sonuna geldik sayenizde teşekkürler 2.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum
|
Hakozume: Tatakau! Koban Joshi (ハコヅメ ~たたかう!交番女子~) / 2021 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
|
|
güzel bir dizinin daha sonuna geldik sayenizde teşekkürler 2.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum
01-09-2022, Saat:08:17 PM
Dizi çooook güzeldi. Çeviri için teşekkürler
01-18-2022, Saat:03:33 PM
sıcacık, samimi, çook güzel bir diziydi son bölümü hala izleyemedim bitmesini asla istemiyorum
2. sezonu şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum emeğinize sağlık
![]()
yaaa çok güzel bir diziydi
yavaş yavaş izlesem de çok severek izledim, emeklerinize sağlık
04-11-2023, Saat:02:43 PM
(Son Düzenleme: 04-11-2023, Saat:03:24 PM, Düzenleyen: Dizi hayranı. Toplamda 9 defa değiştirildi.)
İlk bölümü rastgele bir kısımdan izlemeye çalışıldığımda"ses var görüntü yok" durumu oluyor(özellikle 2 kere üst üste değiştirdiğimde mutlaka görüntü donuyor)lütfen bunu düzeltin.
04-11-2023, Saat:05:16 PM
(04-11-2023, Saat:02:43 PM)Dizi hayranı yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.İlk bölümü rastgele bir kısımdan izlemeye çalışıldığımda"ses var görüntü yok" durumu oluyor(özellikle 2 kere üst üste değiştirdiğimde mutlaka görüntü donuyor)lütfen bunu düzeltin. Kontrol ettim ancak herhangi bir problem görünmüyor. Muhtemelen sizin internet bağlantınızdan kaynaklı bir durum. ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|