03-15-2024, Saat:04:18 PM
(Son Düzenleme: 03-15-2024, Saat:06:21 PM, Düzenleyen: yyamadasuzuki. Toplamda 2 defa değiştirildi.)
8. BÖLÜM
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
OKRU
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
MIXDROP
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
VUDEO
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
|
Kimi ga Kokoro wo Kuretakara (君が心をくれたから) / 2024 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
|
|
03-15-2024, Saat:04:18 PM
(Son Düzenleme: 03-15-2024, Saat:06:21 PM, Düzenleyen: yyamadasuzuki. Toplamda 2 defa değiştirildi.)
8. BÖLÜM
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
OKRU
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
MIXDROP
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
VUDEO
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
03-19-2024, Saat:06:03 PM
(Son Düzenleme: 03-19-2024, Saat:08:03 PM, Düzenleyen: yyamadasuzuki. Toplamda 3 defa değiştirildi.)
9. BÖLÜM
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
OKRU
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
MIXDROP
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
VUDEO
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
03-19-2024, Saat:10:44 PM
Ben diziyi izlerken 5 dk da bir sayfa yenileniyor mu me oluyor anlamadım. Videoyu tekrar başlatmam gerekiyor. Neden böyle oluyor? Sinir krizi geçirmeden önce 5 dk içindeyim sanırım?
03-19-2024, Saat:10:47 PM
(03-19-2024, Saat:10:44 PM)Asoka yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Ben diziyi izlerken 5 dk da bir sayfa yenileniyor mu me oluyor anlamadım. Videoyu tekrar başlatmam gerekiyor. Neden böyle oluyor? Sinir krizi geçirmeden önce 5 dk içindeyim sanırım? Herhangi bir sorun görünmüyor ama okru'dan izliyorsanız başlık kısmına tıklayıp direkt sitesinden izleyebilirsiniz. Veya mixdrop seçeneğinden videoyu indirerek izleyebilirsiniz.
04-05-2024, Saat:05:42 AM
10. Bölüm neden yayınlanmadı acaba?!?
04-05-2024, Saat:03:19 PM
(04-05-2024, Saat:05:42 AM)Cereenckmk yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.10. Bölüm neden yayınlanmadı acaba?!? Çevirisini yapıyorum, iki bölüm birden paylaşacağım.
04-06-2024, Saat:03:08 AM
(04-05-2024, Saat:03:19 PM)yyamadasuzuki yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.(04-05-2024, Saat:05:42 AM)Cereenckmk yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.10. Bölüm neden yayınlanmadı acaba?!? Teşekkürler ederim bekliyorummm
05-05-2024, Saat:07:47 PM
(Son Düzenleme: 05-05-2024, Saat:11:05 PM, Düzenleyen: yyamadasuzuki. Toplamda 2 defa değiştirildi.)
10. BÖLÜM
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
OKRU
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ MIXDROP
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
VUDEO ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
05-05-2024, Saat:08:03 PM
(Son Düzenleme: 05-06-2024, Saat:12:27 AM, Düzenleyen: yyamadasuzuki. Toplamda 2 defa değiştirildi.)
11. BÖLÜM (FİNAL)
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
OKRU
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
MIXDROP
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
VUDEO
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
05-06-2024, Saat:05:09 PM
Son zamanlarda izlediğim en anlamlı dizi.
Dizideki oyunculuk, kamera açıları ve senaryo muazzam. Dizinin alt metni o kadar dolu ki üzerine sayfalarca yazılabilir. Sevgi Nedir? Bir insan başka biri için ne kadar fedakarlık yapabilir? Sevdiğiniz için kalbinizi verebilir misiniz? Bunları o kadar sade ve ajitasyon yapmadan anlatıyor ki istemsiz bir şekilde ağlıyorsunuz. Çoğu yerde kızın yerinde olsam ne yaparım diye kendime sordum. Bildiğim kadarıyla Japonya dünyada intihar oranı en yüksek ülkelerden biri. Dizi yoluyla "Hayatın Anlamı Nedir?" sorusunu sordurarak bir bilinç oluşturmaya çabalıyor olabilirler. Bir süre önce okuduğum bir araştırmada da gelişmiş toplumlardaki intihar oranının bu kadar yüksek olmasındaki temel nedenini insanlardaki boşluk hissine bağlıyordu. Hatta sosyal medyada bir çift Avrupa'daki lüks ve rahat hayatlarını bırakıp Türkiye'ye yerleşme kararı almıştı. Muhabir hayretle neden böyle bir karar aldıklarını sorduğunda kendi ülkelerindeki hayatın doğumlarından ölümlerine kadar planlandığını ve asla bir sürprizle karşılaşmadıklarını Türkiye'deki hayatın ise her gün sürprizlere gebe olduğunu söylemişti. Zannedersem refah seviyesi ne kadar yükselirse insanların alabileceklerinin sınırları da o kadar genişliyor. Hal böyle olunca insanlar istediklerine rahat bir şekilde ulaşıp hayattaki amaçlarını ve hedeflerini kaybedebiliyorlar. Bu da onlarda derin bir boşluk hissi oluşturuyor. Hayatların bir anlamı kalmadığını düşünüp intihar ediyorlar. Zweig'in de dediği gibi "Artık Güneşin doğmasını bekleyecek gücüm kalmadı ama siz yeni doğacak güneşi yine bekleyiniz." Böyle bir sondan korunmak için zannedersem hayatın amacı nedir, biz neden varız? sorularıyla yüzleşmemiz gerekiyor. Bu dizi de alt metinde bana bu soruyu bol bol sordurdu diyebilirim. Ben dahil bütün insanların hayatlarının amacını bulup bu dünyadan ayrılması dileğiyle. Böyle güzel bir diziyle bizi buluşturan çevirmen arkadaşımız yyamadasuziki içtenlikle teşekkür ederim. İyi ki varsın
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|