Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kimi ga Kokoro wo Kuretakara (君が心をくれたから) / 2024 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
8. BÖLÜM
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
OKRU
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
MIXDROP
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
VUDEO
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
[Resim: 99a4f753cdffc6dec71cbdb2bd5f1135.jpg]
[-] 7 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Esleme, IDPeaceM, kabuki, saranghaera, simba, Toruga, ~Haruna~
9. BÖLÜM
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
OKRU
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
MIXDROP
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
VUDEO
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
[-] 6 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Esleme, fujimori.rei, saranghaera, simba, Toruga, ~Haruna~
Ben diziyi izlerken 5 dk da bir sayfa yenileniyor mu me oluyor anlamadım. Videoyu tekrar başlatmam gerekiyor. Neden böyle oluyor? Sinir krizi geçirmeden önce 5 dk içindeyim sanırım?
Bul
(03-19-2024, Saat:10:44 PM)Asoka yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Ben diziyi izlerken 5 dk da bir sayfa yenileniyor mu me oluyor anlamadım. Videoyu tekrar başlatmam gerekiyor. Neden böyle oluyor? Sinir krizi geçirmeden önce 5 dk içindeyim sanırım?

Herhangi bir sorun görünmüyor ama okru'dan izliyorsanız başlık kısmına tıklayıp direkt sitesinden izleyebilirsiniz. Veya mixdrop seçeneğinden videoyu indirerek izleyebilirsiniz.
[-] 1 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Asoka
10. Bölüm neden yayınlanmadı acaba?!?
Bul
(04-05-2024, Saat:05:42 AM)Cereenckmk yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.10. Bölüm neden yayınlanmadı acaba?!?

Çevirisini yapıyorum, iki bölüm birden paylaşacağım.
[-] 2 üye bu mesaja teşekkür etti:
  • Cereenckmk, Esleme
(04-05-2024, Saat:03:19 PM)yyamadasuzuki yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
(04-05-2024, Saat:05:42 AM)Cereenckmk yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.10. Bölüm neden yayınlanmadı acaba?!?

Çevirisini yapıyorum, iki bölüm birden paylaşacağım.

Teşekkürler ederim bekliyorummm
Bul
10. BÖLÜM
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
OKRU
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
MIXDROP
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
VUDEO
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
  • gmzclsr, IDPeaceM, saranghaera, simba, Toruga, ~Haruna~
11. BÖLÜM (FİNAL)
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
OKRU
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
MIXDROP
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
VUDEO
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
  • gmzclsr, IDPeaceM, saranghaera, simba, Toruga, watashiwakaridesu
Son zamanlarda izlediğim en anlamlı dizi. Sad Dizideki oyunculuk, kamera açıları ve senaryo muazzam. Cool Dizinin alt metni o kadar dolu ki üzerine sayfalarca yazılabilir.
Sevgi Nedir? Bir insan başka biri için ne kadar fedakarlık yapabilir? Sevdiğiniz için kalbinizi verebilir misiniz? Bunları o kadar sade ve ajitasyon yapmadan anlatıyor ki istemsiz bir şekilde ağlıyorsunuz. Çoğu yerde kızın yerinde olsam ne yaparım diye kendime sordum.
Bildiğim kadarıyla Japonya dünyada intihar oranı en yüksek ülkelerden biri. Dizi yoluyla "Hayatın Anlamı Nedir?" sorusunu sordurarak bir bilinç oluşturmaya çabalıyor olabilirler. Bir süre önce okuduğum bir araştırmada da gelişmiş toplumlardaki intihar oranının bu kadar yüksek olmasındaki temel nedenini insanlardaki boşluk hissine bağlıyordu. Hatta sosyal medyada bir çift Avrupa'daki lüks ve rahat hayatlarını bırakıp Türkiye'ye yerleşme kararı almıştı. Muhabir hayretle neden böyle bir karar aldıklarını sorduğunda kendi ülkelerindeki hayatın doğumlarından ölümlerine kadar planlandığını ve asla bir sürprizle karşılaşmadıklarını Türkiye'deki hayatın ise her gün sürprizlere gebe olduğunu söylemişti.
Zannedersem refah seviyesi ne kadar yükselirse insanların alabileceklerinin sınırları da o kadar genişliyor. Hal böyle olunca insanlar istediklerine rahat bir şekilde ulaşıp hayattaki amaçlarını ve hedeflerini kaybedebiliyorlar. Bu da onlarda derin bir boşluk hissi oluşturuyor. Hayatların bir anlamı kalmadığını düşünüp intihar ediyorlar. Zweig'in de dediği gibi "Artık Güneşin doğmasını bekleyecek gücüm kalmadı ama siz yeni doğacak güneşi yine bekleyiniz." Böyle bir sondan korunmak için zannedersem hayatın amacı nedir, biz neden varız? sorularıyla yüzleşmemiz gerekiyor. Bu dizi de alt metinde bana bu soruyu bol bol sordurdu diyebilirim. Ben dahil bütün insanların hayatlarının amacını bulup bu dünyadan ayrılması dileğiyle. Böyle güzel bir diziyle bizi buluşturan çevirmen arkadaşımız yyamadasuziki içtenlikle teşekkür ederim.  İyi ki varsın smile
  • akay shın, akay shın, Asobi, melikechan, simba, yyamadasuzuki
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hide & Seek: 0 Byo Mae no Kanojo (ハイド&シーク 0秒前の彼女) / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 1 69 11 saat önce
Son Yorum: IDPeaceM
  Ichi Jigen no Sashiki (一次元の挿し木) / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı diadembaby 11 747 Dün, Saat:08:21 PM
Son Yorum: kara zorel
  kiDnap GAME / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı diadembaby 1 57 Dün, Saat:08:07 PM
Son Yorum: diadembaby
  Doubt: 15-nenme no Fukushuu (ダウト-15年目の復讐-) / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı diadembaby 1 56 Dün, Saat:06:10 PM
Son Yorum: diadembaby
  Chiruran: Shinsengumi Requiem - Kyoto Kessen Hen (ちるらん 新撰組鎮魂歌 ~京都決戦篇~) / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı yyamadasuzuki 3 488 10-09-2026, Saat:09:51 PM
Son Yorum: yyamadasuzuki
  Hoshi Shinichi no Fushigina Fushigina Tanpen Dorama (星新一の不思議な不思議な短編ドラマ) / 2022 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 13 3,865 10-08-2026, Saat:07:12 AM
  Chloe et Emma (クロエマ) / 2026 / Online İzle / Türkçe Altyazılı jojomo 6 569 10-05-2026, Saat:10:13 PM
Son Yorum: jojomo
  Oshi ga Joshi ni Narimashite: Full Throttle (推しが上司になりまして フルスロットル ) / 2025 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 8 2,292 10-04-2026, Saat:04:38 AM
  Aishiteiru to Ittekure (愛していると言ってくれ) / 1995 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 1 140 10-04-2026, Saat:02:18 AM
  Hakusen Nagashi (白線流し) / 1996 / Online İzle / Türkçe Altyazılı IDPeaceM 4 524 09-28-2026, Saat:10:44 AM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi