Yorumları: 43
Konuları: 0
Aldığı Teşekkür Sayısı: 22 mesajda toplam 27 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 9
Rep Puanı:
3
03-21-2021, Saat:07:19 PM
(02-27-2021, Saat:05:51 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.1. Bölüm
DAILYMOTION
~~
OKRU
~~
MEGA
~~
Notlar:
NEET: Eğitimde, işte, stajda olmayan genç nüfus
Hajicha: Bir Japon yeşil çayı.
Yaaa fazla beklentim yoktu. İki taraftan biri sevecek, diğeri öküzlük yapacak zannediyordum ama, bu ilk bölüme bakarsak güzel olacak gibi görünüyor. Kıza bayıldım özellikle. Hem kendi, hem de fiziği çok güzel ağağağa
Rep Puanı:
3
03-21-2021, Saat:09:09 PM
(02-27-2021, Saat:07:10 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.2. Bölüm
DAILYMOTION
~~
OKRU
~~
MEGA
~~
Notlar:
Takoyaki: Ahtapot topları / yemek.
Yakisoba: Kavrulmuş noodle / yemek.
Olaylar, duygular hızlı gelişiyor ama sevdiiim. Çiftin böyle bir mecburiyetten ötürü evlenmesi, ama buna rağmen saçma sapan kore dizisi triplerine girmemesi hem çok gerçekçi, hem de bir o kadar hayal gibi geliyor. Çok güzel
Yorumları: 3,440
Konuları: 591
Aldığı Teşekkür Sayısı: 3,054 mesajda toplam 16,403 teşekkür aldı.
Ettiği Teşekkür Sayısı: 4,722
Rep Puanı:
179
03-21-2021, Saat:09:29 PM
(03-21-2021, Saat:09:09 PM)Eyzün yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Olaylar, duygular hızlı gelişiyor ama sevdiiim. Çiftin böyle bir mecburiyetten ötürü evlenmesi, ama buna rağmen saçma sapan kore dizisi triplerine girmemesi hem çok gerçekçi, hem de bir o kadar hayal gibi geliyor. Çok güzel 
Aslında mini dizi olması ve özellikle de Japon dizi olması sebebiyle bence böyle ve bu detay benim de çok hoşuma gitmişti  Sonlara doğru iyice güzelleşiyor dizi. Şimdiden iyi seyirler dilerim
1 üye bu mesaja teşekkür etti:1 üye bu mesaja teşekkür etti:
• Eyzün
Rep Puanı:
3
03-21-2021, Saat:09:34 PM
(02-27-2021, Saat:07:12 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.3. Bölüm
DAILYMOTION
~~
OKRU
~~
MEGA
~~
Maşaallah dediğim üç gün yaşamıyor, bu nedir ya!!
Bizimkinin geri zekalı eskisi sisteme karşıysa çocuğun başına niye tebellaş oluyor? Evlenene kadar sıkıntı yoktu, baktı çocuk mutlu, kızı da sevmeye başlamış hemen araya girdi şeytan. Sinir oldum!! Shin'in ailesi, kardeşi desen ayrı bela, amaaan -_-
Rep Puanı:
3
03-21-2021, Saat:11:07 PM
(02-27-2021, Saat:07:47 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.4. Bölüm
DAILYMOTION
~~
OKRU
~~
MEGA
~~
Himari yüzü asıkken o derece ortalama görünürken, gülünce bambaşka bir insan olması büyüleyici değil mi ya? Sanki iki farklı oyuncu kullanılıyormuş gibi. Kız gülünce mest oluyorum resmen, maşaallah çok güzel
Rep Puanı:
3
03-21-2021, Saat:11:39 PM
(02-28-2021, Saat:04:12 AM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.5. Bölüm
VIDMOLY
~~
OKRU
~~
MEGA
~~
Bizimki iş yerinde ''Bu sadece iş icabı'' deyip duruyor ama, görüyoruz ne icabı olduğunu hdhgljh
Bizikimki Sho gidecek diye tutuşmaya başladı bile ekjfvlsg
Himari desen etkilenmeye başladı sanırım ama zerre fikri ve tecrübesi olmadığı için şu an içgüdü gibi kaçarak tepki veriyor
Ya Sho'ya ne demeli? '' Hayatın boyunca Himari-san ile bir şey yapmadan mı yaşayacaksın? Çünkü o yaşar da asddvjh çok iyiydi ya
Gerçekten de yaşar çünkü asdfdjgf
Bizimkinin hormonları azmış yalnız, uyuyan kızı öpecekti az kalsın kjvsjvlg
Ve şu Waka mıydı, Wada mıydı neyse artık, başta kızmıştım ama, insanlık yapacak gibi görünüyor, hadi bakalım
Himari'nin istemediğimden değil deyip Shin'i öpmesine mi şaşırsam, Shin'in Himari'yi o ne idüğü belirsiz herifle görünce köşelere yapışmasına mı gülsem bilemedim.
Güzel bölümdü, çevirenlerin eline sağlık.
• IDPeaceM
Rep Puanı:
3
03-21-2021, Saat:11:46 PM
Rep Puanı:
3
03-22-2021, Saat:04:00 PM
(02-28-2021, Saat:12:51 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.6. Bölüm
OKRU
~~
MEGA
~~
VIDMOLY
~~
18:07 Oğlum millete karşı habire iş için yaptığını söylüyorsun. Başta kıza bile öyle demiştin, ne zannedecekti ki? Yalnız bir şeyler yapacaksan çok yanlış zamanlama, sabaha unutacak
21:18 Vuiiyy dalga dalga geliyeaahh
• IDPeaceM
Rep Puanı:
3
03-22-2021, Saat:04:26 PM
(02-28-2021, Saat:03:04 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.7. Bölüm
OKRU
~~
MEGA
~~
VIDMOLY
~~
Kızın Akiyasu'dan daha atılgan olması ve Akiyasu'nun her yakınlaşma ihtimali olan sahnelerde çarpılmış gibi olmasına çok güldüm ya
İstifa konusunda verdiği karar doğruydu bence. Kız denek diye patron evlilik hayatlarındaki her ince ayrıntıyı istiyordu, o şekilde normal bir evlilik olamazdı ki asla. Düşünsene, her anın, her özelin dosya halinde patrona ve ilgili tüm kurumlara sunulacak. Korkunç bir şey.
• IDPeaceM
Rep Puanı:
3
03-22-2021, Saat:05:31 PM
(02-28-2021, Saat:06:00 PM)IDPeaceM yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.8. Bölüm
OKRU
~~
MEGA
~~~
VIDMOLY
~~
Himari- Sence ben karnımda bir bebek taşıyabilir miyim?
Shin- Kesinlikle!! Ben bebek olsam anında dalardım oraya! Abi haykırdım ya ksggdfgksgflg
Ben de kıza sormadan niye kendi kendine istifaya karar verdi acaba diyordum. Kızın hiç itiraz etmeden kabul edeceğini bildiği içinmiş.
Başlarda hızlı ilerlemeleri güzel geliyordu bana ama, şu an sanki aralarında hasıl olan sevgi ve bağlılığın mevcudiyetine kafi olacak şeyler yaşamadıkları için inandırıcılığını kaybetmiş gibi. Yani bir yandan hala gerçekçi ve bu çok güzel, öte yandan ''Yav ne yaşadınız da böyle kuvvetli bir bağlılık oldu aranızda?'' diyorum. Belki de dizilerde sürekli bağın oluşması için bir sürü şey yaşadıklarını gördüğümüz ve bu artık bizde bir tabu olduğu içindir, bilemiyorum..
Hasılı, her gördüğümde söylediğim bir şeyle bitireyim yorumumu; Himari'nin gülüşüne bayılıyorum ya. Hani yüzünde güller açmak diye bir tabir var ya, kız gülünce yüzünde güller mi açmıyor, güneşler mi doğmuyor tü maşaallah. Kurban olduğum mevlam ne güzel yaratmış
• IDPeaceM
|