Merhaba sayın ziyaretçi, forumumuzdan tam anlamıyla yararlanabilmek ve bize destek olmak adına sadece 30 saniyenizi ayırarak forumumuza üye olabilirsiniz. Üyelik işlemini gerçekleştirmek için lütfen buraya tıklayın. Teşekkür ederiz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ruki (Matsumoto Takanori)
Cevap gelmesini de beklememiştim zaten de en azından tabii ""I'm from Turkey" bölümü görseydi yeterdi yani. Big Grin
Bul
Ruki varya aynı benim boyumda...Big Grin
(05-20-2012, Saat:01:06 PM)Temujin yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Cevap gelmesini de beklememiştim zaten de en azından tabii ""I'm from Turkey" bölümü görseydi yeterdi yani. Big Grin
Twitter hesaplarına yaz istersen twitter hesabın var ise smile ben çok yazdım cevap vermediler Sad Ruki hiç bir hayranına cevap yazmıyor ama aoi hayranlarına yazıyor bide twitterdan dene istersen Relieve

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
Heart
Bul
Bu çocuk çok mu tatlı bana mı öyle geliyor? Rolleyes (gerçi çocukluktan çıktı ama olsun Big Grin )

(05-20-2012, Saat:06:40 PM)kiryuu yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Ruki varya aynı benim boyumda...Big Grin

O da bir şey mi? Benim babamdan 2 cm uzun!.. Lol
[Resim: VFpSj.gif]

Big Grin
(05-20-2012, Saat:01:06 PM)Temujin yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Cevap gelmesini de beklememiştim zaten de en azından tabii ""I'm from Turkey" bölümü görseydi yeterdi yani. Big Grin

Madem cevap göndermiyorlar, herhangi bir şekilde geri dönmüyorlar o zaman niye e-posta adresini soruyorlar? Çok saçma
[Resim: VFpSj.gif]

Big Grin
KYAAAAHH!! Çok tatlı :3 *-*
Bul
(07-20-2012, Saat:03:48 AM)Biizu yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Madem cevap göndermiyorlar, herhangi bir şekilde geri dönmüyorlar o zaman niye e-posta adresini soruyorlar? Çok saçma

Al benden de o kadar. Big Grin
Bul
sesi ve sahnesi harika insan yaa smile
Bul
Ah...canımdan çok sevdiğim insan ! Rolleyes Heart
[Resim: large.gif]
İlk mesaj güncellendi.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi