güzel bir dizinin daha sonuna geldik sayenizde teşekkürler 2.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum
|
Hakozume: Tatakau! Koban Joshi (ハコヅメ ~たたかう!交番女子~) / 2021 / Online İzle / Türkçe Altyazılı
|
|
güzel bir dizinin daha sonuna geldik sayenizde teşekkürler 2.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum
01-09-2022, Saat:08:17 PM
Dizi çooook güzeldi. Çeviri için teşekkürler
01-18-2022, Saat:03:33 PM
sıcacık, samimi, çook güzel bir diziydi son bölümü hala izleyemedim bitmesini asla istemiyorum
2. sezonu şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum emeğinize sağlık
yaaa çok güzel bir diziydi
yavaş yavaş izlesem de çok severek izledim, emeklerinize sağlık
04-11-2023, Saat:02:43 PM
(Son Düzenleme: 04-11-2023, Saat:03:24 PM, Düzenleyen: Dizi hayranı. Toplamda 9 defa değiştirildi.)
İlk bölümü rastgele bir kısımdan izlemeye çalışıldığımda"ses var görüntü yok" durumu oluyor(özellikle 2 kere üst üste değiştirdiğimde mutlaka görüntü donuyor)lütfen bunu düzeltin.
04-11-2023, Saat:05:16 PM
(04-11-2023, Saat:02:43 PM)Dizi hayranı yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.İlk bölümü rastgele bir kısımdan izlemeye çalışıldığımda"ses var görüntü yok" durumu oluyor(özellikle 2 kere üst üste değiştirdiğimde mutlaka görüntü donuyor)lütfen bunu düzeltin. Kontrol ettim ancak herhangi bir problem görünmüyor. Muhtemelen sizin internet bağlantınızdan kaynaklı bir durum. ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|