![]() |
|
Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - Baskı Önizleme +- Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey! (https://www.japan-fans.com) +-- Forum: Japonya (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: J-Drama (Japon Dizileri) (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=12) +--- Konu Başlığı: Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) (/showthread.php?tid=36) |
Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - Toruga - 03-01-2011 Mei-chan no Shitsuji / メイちゃんの執事 (2009)
![]() * Adı: メイちゃんの執事 * Adı (romaji): Mei-chan no Shitsuji * Diğer Adları: Mei-chan's Butler / Mei-chan'ın Kahyası * Format: Renzoku * Tür: Romantik, komedi * Bölüm Sayısı: 10 * Rating Yüzdesi: 14.0 (Kanto) * Yayınlandığı Kanal: Fuji TV * Yayın Tarihleri: 13-01-2009 / 17-03-2009 * Yayın Zamanı: Salı 21:00 * Tema Şarkı: ROCK`A´TRENCH - My SunShine * Resmi Website: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事), 2009 yılında Fuji TV'de yayınlanan ve başrollerinde Eikura Nana, Mizushima Hiro ve Sato Takeru'nun oynadığı 10 bölümlük dizidir. Dizi mangadan çevrilmiştir. Mangası halen yayınlanmaya devam etmektedir. Konu: Mei, ailesinin ölümünden sonra onun her zaman yanında olacağına söz veren Rihito ile tanışır. Daha sonra her kızın kendine özel bir erkek kahyasının bulunduğu St. Lucia Kız Akademisi'ne transfer olan Mei'nin kahyası ise tabii ki Rihito'dur. Mei bu garip okulda oldukça garip olaylar yaşayacaktır. Oyuncular: # Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Shinonome Mei # Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Shibata Rihito # Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Shibata Kento # Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. / Kayama Rika # Mayama Akihiro / Aoyama # Tanimura Mitsuki / Yamada Tami # Abe Shinnosuke / Kanda Yapımcılar: * Orijinal yazar (manga): Mei-chan no Shitsuji - Miyagi Riko * Senarist: Furuya Osho (古家和尚) * Prodüktör: Hashimoto Fumi (橋本芙美) * Yönetmen: Ishikawa Junichi (石川淳一), Kinoshita Takao, Joho Hidenori (城宝秀則), Iwata Kazuyuki (岩田和行) * Müzik: Kono Shin, Takami Yu Kazandığı Ödüller: * 60th Television Drama Academy Awards: Best Drama (En İyi Drama) * 60th Television Drama Academy Awards: Best Supporting Actor - Sato Takeru (En İyi Yardımcı Aktör - Sato Takeru) Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. RE: Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - Bessie. - 03-01-2011 Bu diziyi izledim. Gayet eğlenceli bir dizi. Herkese tavsiye ediyorum. Bu diziyi izledikten sonra çok büyük bir Sato Takeru fanı oldum hatta.
RE: Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - мiкα - 03-19-2011 Ay Mei-chan.. ![]() Diziyi biliyorum ama izleme fırsatı bulamadım. ![]() Bir ara kesinlikle izleyeceğim. Teşekkürler~ RE: Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - Bessie. - 03-19-2011 İzlemelisin.
RE: Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - Kojiyuu - 03-23-2011 Bencede izlenmesi gereken harika bir dizi... RE: Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - Daisy_flz - 08-20-2011 Mei-chan'dan bir kaç gif. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ah kıyamam kuzum. ![]()
RE: Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - opal - 01-19-2012 Tanıtım da gifler de çok güzel.Hele Hiro daha da güzel ![]() Teşekkürler
RE: Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - Toruga - 05-03-2012 Diziyi online olarak bu başlıktan izleyebilirsiniz. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Cvp: Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - KurenaiAoi - 08-02-2012 Mizushima Hiro için izlemek istiyorum bu diziyi çok havalı ve tatlı burda ama başroldeki kıza sinir oldum ilk bölümden,hiç ısınamadım..askıya aldım izlesem mi karar veremiyorum
Cvp: Mei-chan no Shitsuji (メイちゃんの執事) (2009) - a.j. - 08-15-2012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |