![]() |
|
Masahiro Nakai (中居正広) - Baskı Önizleme +- Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey! (https://www.japan-fans.com) +-- Forum: Starto Entertainment (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=40) +--- Forum: Eski Grup ve Solistler (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=590) +---- Forum: SMAP (スマップ) (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=157) +----- Forum: Grup Üyeleri (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=159) +----- Konu Başlığı: Masahiro Nakai (中居正広) (/showthread.php?tid=1663) |
Masahiro Nakai (中居正広) - Bessie. - 07-05-2011 Masahiro Nakai (中居正広)
![]() Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Adı: Masahiro Nakai (中居正広) Mesleği: Şarkıcı, aktör, sunucu Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1972 (40 yaşında) Doğum Yeri Fujisawa, Kanagawa, Japonya Boyu: 165 cm Kilosu: 54 kg Burcu: Aslan Kan Grubu: A Aktif Olduğu Yıllar: 1987-günümüz Nakai Masahiro (中居正広), Japon pop sanatçısı, aktör ve Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. grubunun üyesi ve lideridir. Aynı zamanda Utaban gibi bir çok müzik programını ve haftalık programı sunmaktadır. Şu anda sunuculuğunu yaptığı programlar Kayou Kyoku! ve Nakai no Mado'dur. Fujisawa, Kanagawa'da üç erkek kardeşin en küçüğü olarak dünyaya gelmiştir. 1987 yılında 14 yaşındayken Johnny & Associates'a katılmıştır. Noriyuki Higashiyama'dan sonra seçmelere girmeden direk ajansa katılabilen ikinci kişidir. Bu yüzden JE'taki seçkin üyelerden biri sayılır. Fanlara göre Nakai'nin şarkı söyleme konusunda çok da başarılı olamaması şu an Japonya çapında bir gülünç bir konu. Bu duruma rağmen Nakai, J-Pop tarihinin en başarılı gruplarından olan Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.'le birlikte büyük bir başarı gösteriyor. Nakai NHK'nın "Kōhaku Uta Gassen" programına beş kez sunuculuk yapmıştır. Bu konuda henüz onun önüne geçebilen başka bir sanatçı yok. Dizileri: [1995] Aji Ichimonme (味いちもんめ) [1995] Kagayaku Toki no Naka de (輝く季節の中で) [1995] Kagayake! Rintarou (輝け鄰太郎) [1996] Aji Ichimonme 2 (味いちもんめ 2) [1996] Naniwa Kin Yuu Dou (ナニワ金融道) [1996] Dareka ga Dareka ni Koishiteru (誰かが誰かに恋してる) [1996] Shouri no Megami (勝利の女神) [1996] Naniwa Kin Yuu Dou 2 (ナニワ金融道 2) [1997] Boku ga Boku de Aru Tame ni (僕が僕であるために) [1997] Ii Hito. (いいひと。) [1997] Saigo no Koi (最後の恋) [1998] Naniwa Kin Yuu Dou 3 (ナニワ金融道 3) [1998] Brothers (ブラザーズ) [1999] Good News (グッドニュース) [2000] Densetsu no Kyoshi (伝説の教師) [2001] Shiroi Kage (白い影) [2004] Suna no Utsuwa (砂の器) [2009] Konkatsu! (婚カツ!) [2012] Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. [2013] Ataru SP Filmleri: [1993] Private Lessons (プライベート・レッスン) [1994] Shoot! (シュート!) [2002] Mohou Han (模倣犯) [2008] Watashi wa Kai ni Naritai (私は貝になりたい) [2013] ATARU: THE FIRST LOVE & THE LAST KILL Çeviri: Bessie. Kaynak: Wikipedia & Generasia Cvp: Masahiro Nakai (中居正広) - ~Haruna~ - 02-22-2020 Nakai Masahiro, Johnny’s Entertainment'tan mart ayının sonunda ayrılacağını açıkladı.
Ayrıldıktan sonra "Nonbirina Kai" adlı kendini şirketini kuracak. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Ayrılacağı belliydi ama ayrıldıktan sonra diğer SMAP üyelerine katılır diye düşünmüştüm. ![]() RE: Masahiro Nakai (中居正広) - Toruga - 12-12-2020 2015 yılında Tori Matsuzaka ve Erika Toda'nın evliliğini tahmin etmiş kendisi. İkili "Eipuriru Furuzu" filminin promosyonu için o dönem SMAPxSMAP programına katılmışlar. Üyeler yemek hazırlarlarken Masahiro onlarla sohbet etmiş ve bu sohbet sırasında onların birbirlerine yakıştığını belirtmiş. "Bunu söylemek sorumsuzluk biliyorum ama... birlikte olsanız bence gayet iyi olurdu." demiş.
Bunun üzerine internette bir çok yorumda Masahiro'nun ikilinin hem ilişkilerini hem de evliliklerini doğru tahmin etmesi sonucunda kendisinin geleceği tahmin edebilen bir falcı olduğu konusunda geyikler döndü. Programa dair videolara aşağıdan erişebilirsiniz. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. RE: Masahiro Nakai (中居正広) - Toruga - 11-05-2022 Sağlık sorunları nedeniyle bir ay ara vereceği bildirildi. Geçen ay Nakai kendini iyi hissetmiyordu ve TV Asahi'de 1 ve 8 Ekim'de "Nakai Masahiro no Caster na Kai" ve TBS'de 14 Ekim'de "Nakai Masahiro no Kinyoubi no Smile Tachi e" programlarına katılmadı. O zamandan beri işe geri dönerken, doktorları ve çalışanları ile yaptığı bir tartışma sonucunda bir ay ara verme kararı aldı.
Nakai ayrıca Temmuz ayının başlarında akut apandisit nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve daha sonra bunun için ameliyat olduğunu açıkladı. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Geçmiş olsun diyelim... RE: Masahiro Nakai (中居正広) - Toruga - 12-03-2022 (11-05-2022, Saat:11:02 AM)Toruga yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Yılın geri kalanında ara vereceğini açıkladı. Geçen ay sağlık sorunları nedeniyle bir ay ara vereceği açıklanmıştı. Ancak kas gücü ve dayanıklılığı düzelmedi, bu yüzden yılın geri kalanında dinlenmeye odaklanma kararı aldı.
Resmi websitesinde, "Eskisinden daha fazla iradeye sahibim! Güneşli günlerde güneş ışığında yıkanıyorum. Ayrıca alışveriş için yavaş yavaş dışarı çıkıyorum. Hatta gece geç saatlere kadar ayakta kalıyorum! Adım adım, bazı günlerde tek adım ya da yarım adım ama ilerliyorum. Tek adım... Bir süreliğine durduğum zamanlar da oluyor." açıklamasını yaptı. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Geçmiş olsun diyelim... RE: Masahiro Nakai (中居正広) - Toruga - 09-05-2023 Masahiro, 4 yıldan uzun bir süre sonra ilk reklam filminde yer aldı.
![]() ![]() ![]() RE: Masahiro Nakai (中居正広) - Toruga - 01-23-2025 Nakai, yayın devi Fuji TV'nin saldırı vakasını örtbas ettiğine dair şüpheler ve çok sayıda raporun ardından istifa etti.
Japonya'nın önde gelen televizyon sunucularından ve SMAP grubunun eski pop yıldızlarından Masahiro Nakai, Perşembe günü cinsel saldırı iddiaları nedeniyle sorumluluk almak üzere emekliye ayrıldığını açıkladı. Fuji Televizyonu'nda sunuculuk yapan Nakai, 2023 yılında personel tarafından düzenlenen bir akşam yemeği partisinde bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlandı. Haftalık yayın yapan Shukan Bunshun dergisi, Aralık ayında Nakai'nin cinsel saldırı nedeniyle kadın ile 90 milyon yenlik (yaklaşık 20,6 milyon TL) bir anlaşma yaptığını aktarmıştı. Nakai, bu ayın başlarında yaptığı bir açıklamada herhangi bir şiddet uygulamadığını belirtirken, "bir sorun" olduğunu ve uzlaşmaya varıldığını kabul etti. Dergi, Fuji TV'nin Nakai gibi yıldızları eğlendirmek için kadın spikerlerini de uzun süredir istismar ettiğini iddia etti. Nakai, kendisine ödeme yapan hayran kulübüne dağıtılan ve görünürdeki üyeler tarafından sosyal medyada yayınlanan bir açıklamada, "Ben, Masahiro Nakai, bugün itibariyle eğlence programlarından emekli oluyorum" dedi. Japon medyası da Nakai'nin emekliliğini doğruladı ve haberleştirdi. Nakai, "Bu kadar çok insana sorun ve kayıp yaşattığım için gerçekten üzgünüm" diyerek cinsel saldırı iddiasında adı geçen kadından tekrardan özür diledi ve "Bu şekilde veda ettiğim için gerçekten çok üzgünüm," ifadelerini dile getirdi. Bu hafta başında bildirildiği üzere, eski erkek grubu idolünün TV sunucusuna dönüştüğü iddia edilen seks skandalının ardından büyük Japon reklamverenler, yayın devi Fuji TV'den reklamlarını çekmeye başladı. Otomobil üreticileri Toyota ve Nissan'ın yanı sıra kozmetik üreticisi Shiseido ve perakendeci Seven &I Holding Co. gibi firmalar ve büyük sponsorlar, şirket yetkililerinin skandalı örtbas etmeye çalıştığı iddiaları üzerine kanaldan reklamlarını çeken 50'den fazla şirket arasında yer aldı. Birçok reklamın geri çekilmesinin ardından Fuji TV Başkanı Koichi Minato, şirketin dergi haberinden altı ay önce sorunun farkında olduğunu ve bunu açıklamadığını kabul etti. Minato özür diledi ve Fuji TV'nin olayı soruşturacağını söyledi ancak çalışanlarının yanlış bir şey yapmadığına inandığını da belirtti. Fuji Television Network'ün başkan yardımcısı ve aynı zamanda Japon ticari yayıncılar birliğinin başkanı olan Ryunosuke Endo, Perşembe günü televizyonda canlı yayınlanan bir basın toplantısında Nakai'nin emekliliğinin "kişisel kararı" olduğunu belirtti ancak Nakai'nin yaklaşan soruşturmanın bir parçası olduğunu ve samimi iş birliğini umduğunu belirtti. Bu skandal, şu anda feshedilmiş olan Johnny & Associates ajansının SMAP dahil birçok erkek grubunun menajerliğini yapan ve yetenek kralı olarak bilinen Johnny Kitagawa'nın yüzlerce genç erkeği taciz etmesi de dahil olmak üzere Japon eğlence sektörünü vuran cinsel saldırı vakaları dalgasının bir parçası olarak ortaya çıktı. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. |