Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey!
Akanishi Jin (赤西仁) - Baskı Önizleme

+- Japan-Fans / Japonya Hakkında Her Şey! (https://www.japan-fans.com)
+-- Forum: Starto Entertainment (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=40)
+--- Forum: Eski Grup ve Solistler (https://www.japan-fans.com/forumdisplay.php?fid=590)
+--- Konu Başlığı: Akanishi Jin (赤西仁) (/showthread.php?tid=132)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: Akanishi Jin (赤西仁) (Eski Üye) - YJH - 11-09-2011

Acaba bu klip Türkiye televizyonlarında yayınlanır mı?? Jin televizyonda görmek çok daha güzel olurdu Heart Çok teşekkürler...

RE: Akanishi Jin (赤西仁) (Eski Üye) - Mirune - 11-09-2011

(11-09-2011, Saat:01:11 AM)YJH yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Acaba bu klip Türkiye televizyonlarında yayınlanır mı?? Jin televizyonda görmek çok daha güzel olurdu Heart Çok teşekkürler...
Yayınlanır büyük ihtimalle. smile Radyolarda da tabii... Ben istek yapmaya başlayacağım yarın Tongue

RE: Akanishi Jin (赤西仁) (Eski Üye) - afazi - 11-09-2011

Jin in röportajını merak edenlerdenim açıkçası.
Klibide şarkılarıda öyle.

Heycanla beklemedeyim. :V

RE: Akanishi Jin (赤西仁) (Eski Üye) - Mirune - 11-09-2011

Fan yazışması harikaydı, Jin harikaydı! Ve işte Jin'in yepyeni klibi!

RE: Akanishi Jin (赤西仁) (Eski Üye) - YJH - 11-09-2011

Kıskandım Big Grin umarım Türk televizyonlarında yayınlanır bu klip ve tüm dünya Jin'i tanır Heart

RE: Akanishi Jin (赤西仁) (Eski Üye) - Janoomma - 11-09-2011

(11-09-2011, Saat:03:33 AM)Mirune yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Fan yazışması harikaydı, Jin harikaydı!

Ayakkabısının altındaki etiket çok komikti. Fark ettiğinde eli ayağı dolaştı çocuğun. Big Grin Eğlenceli bir sohbetti. Jin biraz daha konuşkan olabilse keşke, ağzından zorla laf almaya çalışıyor sunucular. Ama sonuçta kendi dili değil, hemen o an aklına gelmiyor muhtemelen kelimeler. Gerçi normalde de pek konuşkan sayılmaz. Tongue
Olsun, biz Jin'i her şeyiyle seviyoruz. Rolleyes

RE: Akanishi Jin (赤西仁) (Eski Üye) - niyon - 11-09-2011

(11-09-2011, Saat:01:22 AM)Mirune yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.
(11-09-2011, Saat:01:11 AM)YJH yazdı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Acaba bu klip Türkiye televizyonlarında yayınlanır mı?? Jin televizyonda görmek çok daha güzel olurdu Heart Çok teşekkürler...
Yayınlanır büyük ihtimalle. smile Radyolarda da tabii... Ben istek yapmaya başlayacağım yarın Tongue

Bu benim aklıma bile gelmemişti. Yayınlansın Japonumuz müzik kanallarımızda. Heyecanlandım yahuBig Grin

İstek cepten mesaj atmakla oluyo dimiHuh(hiç yapmıyorum ki böyle şeyler) Amanın, kontörlerimiz mi gidecek?

RE: Akanishi Jin (赤西仁) (Eski Üye) - Toruga - 11-10-2011

TV'de gören olursa bildirsin ki duyurusunu yapalım forumda. smile Jin'e başarılar yeni Single'ında.

RE: Akanishi Jin (赤西仁) (Eski Üye) - YJH - 11-10-2011

Jin'in albümü ilgili birşeyler araştırırken MTV US'de Jin'in MTV IGGY programında çıktığını gördüm site maalesef ingilizce ama yinede adresini vereyim:

Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.

Programı bileniniz vardır (Yayınlanalı çok olmuş olabilir)

RE: Akanishi Jin (赤西仁) (Eski Üye) - cRosKy - 11-11-2011

Seviyorum bu arkadaşı. Fırsatını bulur bulmaz neyi var neyi yoksa araştırmayı kendime amaç edindim Big Grin