(10-08-2011, Saat:04:55 PM)Mehmet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.kılıca bakıp, bunları görmemek olmaz. çeliğin dövülmesini izlemek bana her zaman zevk vermiştir. zahmetide korkutur tabi.şimdi düşündümde, çok pahalıdır o be.
Katana çeliğini dövmek 6 - 8 ay sürerken fiyatı ile ilgili de 2012'de bir adet katana(zamanında bir samuray tarafından kullanılmış) 500.000.000 dolara satılmıştı. Günümüzde ise 2.dünya savaşı
sırasında üretilen katanalarla aynı yöntemlerle üretilen (sanatsal değil sanayi) katanaları 130 dolardan başlayan fiyatlara alabiliyorsunuz.(Kargo dahil değil).
(05-20-2012, Saat:10:06 PM)yusufyusuf17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.(11-08-2011, Saat:08:29 PM)niyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.Katana'yı havaalanından geçirmek sorunmuş diye biliyorum.
Ben hükümet olsam bende geçirmezdim .
Herhangi bir katil hediyelik diye geçiripte uçakta kim var kim yok katanadan geçirebilirdi ( öldürebilirdi )
Yani arkadaşlar japonyaya taşınıp evinizin bir köşesine alın
Kargo ile getirtebiliyorsunuz.